24 Ağustos 2019 Cumartesi

Ölçüm Cihazları Bursa

Ölçüm Cihazları Bursa ilinde genellikle, Termometre, Manometre, Ölçü Cihazı, Higrometre, Desibelmetre, Debimetre Anemometre, Baca Gazı Analizörü, Gaz Kaçak dedektörü ve Termal Kamera gibi gelişmiş teknoloji ürünleri kullanılmaktadır.

Ölçüm Cihazları Bursa İlinde Ne Tür Cihazlar Satılıyor? Sanayi Haberleri ve Son Dakika

Ölçüm cihazları Bursa ve çevresinde kullanılma nedenlerinden bir tanesi de, Bursa’nın aynı zamanda bir sanayi şehri olmasından kaynaklanmaktadır. Çok önceleri tekstil fabrikalarının yoğunluğu ve deri üretimlerinin fazla olması, giyim sektöründe Bursa çok önemli bir yer teşkil ederdi. Şimdilerde endüstriyel alanların gelişmesi ve yerli ve yabancı yatırımcıların finansal olarak BURSA ilini tercih etmesinden dolayı, şehrin bu alanda ne kadar geliştiğinin bir göstergesidir. Gelişen teknoloji ile sanayi alanlarının da gelişmesi ve beraber seyir etmesinden dolayı şimdi bu bölgemizde iyi bir ikili oluşturmaktadır. Ayrıca sitemizi güncel olarak takip ettiğinizde bir çok bilgi ve gelişmelerden haberdar olacağınızı da önemle belirtmek istiyoruz.

Ölçüm Cihazlarının Fiyatları Bursa, En Uygun Satış Yapan Firmalar

Ölçüm cihazları  fiyatları Bursa ilimizde yükselen sanayi ile birlikte, hem fiyat hemde teknolojik ürün açısından yükselmeye başlamıştır. Yerli ve yabancı ürün olarak ikiye ayrılan fiyat türlerinin içine taksitlendirme ve vadeli satışlarda eklenince biraz olsun BURSA nefes almaya başlamıştır.  Özellikle Bursa organize sanayi bölgesi üye kayıtlarının artması ve bu firmaların sanayi bölgesinin gelişmesi konusunda el birliği içinde olması giderek büyüyen endüstriyel alanlardaki ihtiyaç haline gelen ölçüm cihazlarının satışını da oldukça artmasına neden olmuştur. Bu yükselişe oranla bu bölgeye ölçüm cihazı satış yapan firmalar arasında Ram Ölçüm Limited Bursa Ölçü cihazı yetkili satısı zirvede bulunmaktadır. Dünyanın ve Türkiye’nin önemli ticaret merkezlerinden biri haline gelen ilimize destek veren büyük firmaların içinde ASELSAN firması da bulunmaktadır. Şimdi projelerini yaklaşık 2000 bin sanayici ile paylaşmaya hazırlanıyorlar.

Ölçüm Cihazı Bursa İlinde Endüstriyel Sanayi Son Dakika Haberleri

Ölçüm cihazı Bursa ilindeki satış ve fiyatları hakkında önemli bilgiler verdik. Şimdi  Hürriyet gazetesinin verdiği önemli bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

ASELSAN, tasarım ve üretim faaliyetlerinde çalıştığı yan sanayi ve üretici firmalarla bir araya gelmek için “millileştirme” temasıyla “Güç Birliği Zirvesi” düzenleyecek.

ASELSAN’ın “millileştirme” konusundaki iddiası ve bunlara ulaşmak için birlikte çalıştığı firmalardan beklentileri 2 bin sanayiciyle paylaşılacak.

Türk savunma sanayisinin lider şirketlerinden ASELSAN, 5 Şubat Salı günü Congresium Ankara’da düzenleyeceği Güç Birliği Zirvesi’nde, tasarım ve üretim faaliyetlerinde birlikte çalıştığı yan sanayi ve üretici firmalarla bir araya gelecek.

ASELSAN tarihinde ilk kez düzenlenen ve bundan sonra her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan etkinliğin bu yılki teması “millileştirme” olarak belirlendi.

Etkinlik kapsamında ASELSAN vizyon paylaşımının yanı sıra tema ile uygun olarak, mevcut ve gelecekte planlanan ASELSAN millileştirme çalışmaları aktarılacak.

Zirveye, başta Ankara olmak üzere, İstanbul, Kocaeli, İzmir, Konya gibi Türkiye’nin birçok yerinden büyük çoğunluğu KOBİ niteliğinde firmalardan oluşan 2 bine yakın sanayi temsilcisi katılacak.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/aselsandan-2-bin-sanayiciyle-millilestirme-zirvesi-41103927

Bu önemli haberi sizinle paylaştıktan sonra konu başlıklarımız ile yazımızı bitirelim.



Bu gün bu yazımız ile bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder